Eventyr, Vandring & Løpereiser

 

FemiRUN ønsker å inkludere og invitere alle som har en målsetning om å gjennomføre en maraton, halvmaraton, en kortere vandring, løp eller være en del av en viktig heiagjeng på eventyrreiser.

En kopp kaffe koster NOK 37 i en kaffebar. Sparer du NOK 37 pr. dag i et helt år er en spennende «Eventyr & Løpereise» betalt. En reise som gir deg et spennende og konkret mål, inspirasjon, motivasjon, trening, overskudd og et spennende livskapittel i din livsmaraton.

Er du en maratonløper eller fremdeles på en utviklingsprosess mot en løperytme og trives mest med å vandre og gogge så skal du ikke være alene på reisen mot mållinjen, det er flere som er på ditt nivå.

«Eventyr & Løpereise» er reiser med fire overnattinger hvor det aller meste er betalt og organisert. Det er kun to til tre måltider som ikke er med i prisen. På FemiRUNs reiser vil du oppleve spennende turer i området vi reiser til. En vinvandring etter maratonen i Trieste, et spa på Reykjavik, kortreist mat, god drikke og i Chianti skal vi på besøk på 8 vingårder under en vinvandring på 8 kilometer.

FemiRUNs «Eventyr & Løpereise» skal være en opplevelse, glede og hvor du kan nyte, møte nye venner og prestere veien frem mot din mållinje.

Husk, som en i FemiRUN er du ikke alene, heller ikke i løypa mot mållinjen. FemiRUN organiserer team for deg som ønsker å løpe, gogge og eller vandre sammen med andre.

Alle i FemiRUN som skal være med på et løp eller vandring skal være trygg på at forholdene er lagt til rette for hver enkelt.

Ønsker deg velkommen på spennende eventyr og heftige måloppnåelser.

 

Husk, sparer du NOK 37 pr. dag i et år og begynner å vandre 30 minutter pr. dag er et maraton, halvmaraton eller en vandring på 7 eller 10 kilometer mulig.

Det er mulig om du vil. Vi skal klare det sammen.

Gleder meg til spennende reiser mot fantastiske mål.

Vibeke Bjerg

FemiRUN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FemiRoma – FemiRUN AS © Telefon + 47 414 17 851