November 2017

Verona Marathon – lovers for real

 

 

Løpsdag:19. november 2017

 

Reisens varighet

17. november – 20. november 2017 (3 netter)

 

 

 

 

Verona Marathon – lovers for real

 

Velkommen til Verona, byen som er kjent som stedet der Shakespeares Romeo og Julie utspiller seg og at de arrangerer Verona Marathon – lovers for real!

 

Du er velkommen som vandrer, gogger, jogger eller løper, av 10 kilometer, halvmaraton eller maraton i flotte omgivelser eller som heiegjeng.

 

Verona er en kulturperle. Løypene til Verona Maraton er tur i Italiensk kultur. Du vil vandre – løpe forbi mange museer, kunstsamlinger og biblioteker er et stort kultursenter, som du dagen før løpet kan besøke. Byen har mange romerske byggverk og ruiner, bl.a. det romerske amfiteatret, som er det største etter Colosseum.

 

Fra amfiteatret fører hovedgaten Via Mazzini til Piazza delle Erbe, som er omkranset av renessansepalasser og middelalderbygninger. Her ligger blant annet Domus Mercatorum, grunnlagt 1301, Torre del Gardello fra 1300-tallet og Casa Mazzanti fra 1500-tallet. Katedralen, rådhuset og kirken San Zeno Maggiore er fra 1100-tallet, Scala-palasset fra 1354–75. Løypen går over mange av de delvis meget gamle broene som fører over elven Adige, som slynger seg gjennom byen.

Hotell

 

Et sentralt familiehotell

 

 

 

Maratona di Roma
Maratona di Trieste
Marathon du Vignoble d'Alsace
Nijmegenmarsjen
Reykjavik Maraton
Verona Maraton
Vin og Matkurs - Vandring i Toscana
Vin - Mat - Vandring i Toscana
Nettverket FemiRUN
Motivasjon og Inspirasjon Coaching
Bedrifttilpassede trening
Nyheter fra FemiRUN
 
 
 
 

 

 

 

FemiRoma – FemiRUN AS © Telefon + 47 414 17 851