FemiRoma – FemiRUN AS © Org nr: 914 917 700 Telefon + 47 414 17 851 e-post: info@femirun.no

 

 

Veien til målet - en utviklingsprosess

FemiRUN tilbyr livsstilscoaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Coaching

Coaching er en prosess som tar for seg læring, endring, utvikling og suksess. Prosessen forbedrer egen prestasjon og utvikler ens potensiale. Fokuset ligger på fremtid og handling.

En coach samler kvalitetsinformasjon om tankegang, følelsesmessig respons og oppførsel i forskjellige tidsrammer, følelsesmessige tilstander og situasjoner. Coachen tilbyr den hjelp som skal til for at personer føler seg mer ressursfylte og blir dyktigere til å ta valg - kommando i sitt eget liv.

 

 

 

 

 

 

 

 

Coach - Vibeke Bjerg

Vibeke Bjerg har utdannelse innenfor idrett- og helse, er sertifisert NLP Practitioner og en Master i kommunikasjon og coacher innenfor temaene livsstil og helse, vektreduksjon og mental trening = et liv med overskudd.

Når du dedikerer hundrevis av timer på vei mot dine delmål og mål, er det en stor fordel å være glad i det du holder på med. For å lykkes på veien vil selvfølgelig også andre faktorer gjelde.

 

Velkommen til din utviklingsprosess mot dine mållinjer.

 

Livsstilscoaching

For å skape endring og utvikling bruker vi ulike verktøy og coaching metoder, som blant annet:

 

Målfokusering

Motivasjon og inspirasjon

Økt bevissthet

Kartlegging og analyser

Mental trening

Fysisk trening

 

Coachingprosessen krever gjensidighet og tilstedeværelse. Det er en ”in the moment” prosess der læringen skjer i møtet mellom coach og deltaker. Utviklingen kommer som et resultat av den unike prosessen som skjer akkurat der og da og mellom de menneskene som er tilstede. Det er en gøy, spennende, lærerik, slitsom og krevende prosess.

Når resultatene kommer, er det ingen ting som føles bedre enn å ha nådd delmål og målet.

 

En coach kan hjelpe til med å:

Oppnå livsmål

Fysisk trening, er en aktivitet som skal styrke din helsetilstand, både mentalt og fysisk.

 

Personlig Trening

Personlig trening handler om at du får en dyktig og kvalifisert fagperson til å hjelpe deg med treningen slik at du får den oppfølgingen du har behov for å nå dine fysiske målsettinger. Dette kan være mål knyttet opp til idrettslige mål, helse mål og/eller skadeforebyggende målsettinger.

FemiRUN tilbyr Walk and Talk for å møte dette behovet, og PT- coaching som er en kombinasjon av personlig trening og coaching. Oslo er omgitt av vakker natur som er vår arena.

 

Varig Endring

Varig Endring er et skreddersydd treningskonsept for deg som vil gå ned i vekt. Det består hovedsakelig av coaching, variert styrke- og kondisjonstrening der vi legger vekt på stabilitet, kjernekontroll, økt generell styrke og kondisjon.

Målet er å komme i bedre fysisk form. Måten vi gjør dette på er ved variert, intensiv og målrettet kondisjon og styrketrening. Vi ønsker å ha fokus på en fornuftig progresjon, tilpasset den enkelte sitt nivå og behov.

FemiRUN tilbyr en endringsprosess, som resulterer i økt livskvalitet gjennom å lære mer om trening, sette trening i system, få bedre mental og fysisk form, gå ned i vekt, endre livsstil og øke overskuddet.

FemiRUN tilbyr ulike kartlegginger av deltakernes fysiske form og helse. Deretter trener vi systematisk for å forbedre resultatene fra de første målingene slik at DU kan se din egen framgang.

 

Livsstilscoaching - Personlig Trening - Varig Endring

 

Prisliste:

 

En time av 45 min: Kr. 625

 

Årsprosess: Kr. 5.500

 

Årsprosess: Tilpasset treningsprogram og en personlig coaching via e-post pr. uke og en coaching samtale via telefon annenhver uke.

 

Velkommen til din endringsprosess - Veien til dine delmål og mål!

 

 

Ved spørsmål kan du sende en mail til : info@femirun.no

Eller

Ring: 41 41 78 51 (kl. 09 00 – kl. 16 00)