FemiRUN Seminar

 

Pusteteknikk AS - FemiRoma AS - FemiRUN

 

Veien mot en optimal mental og fysisk utgave av deg selv

 

Anette Aarsland og Vibeke Bjerg inviterer deg til en dag med aktive foredrag, øvelser og trening:

 

Det blir en dag som er tilpasset alle aldre, former og form

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anette Aarsland er Norges mest profilerte pustespesialist.

Anette vil fokusere på blant annet:

 

- Hvorfor riktig pusteteknikk er helt essensielt for å nå dine mål

- Hvordan du skal puste for å :

 

- Senke stressnivået i kroppen

- Øke dine idrettsprestasjoner

- Forbedre din restitusjon

- Unngå melkesyre

- Stimulere immunforsvaret

- Forbedre fordøyelsen

 

 

 

Vibeke Bjerg grunnlegger av FemiRoma – FemiRUN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vibeke vil gi deg innsyn i blant annet:

 

DIN urvilje ditt viktigste verktøy til å nå livsmålene, for at DINE mål ikke skal ende opp som flyktige drømmer som hører fortiden til.

DU kan om DU vil, skape et liv med overskudd ved hjelp av:

 

 

- Livsendring

- Motivasjon -Inspirasjon

- Målsetting

- Ditt treningsprogram

- Styrke

- Smidighet

- Vandre – Løperytme - Drill

- Livsmaraton – Maraton

 

 

Foredragsholdere:

 

Anette Aarsland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Jeg har et brennende ønske om at alle, unge som gamle, menn som kvinner, gutter som jenter, skal forstå hvilket utrolig verktøy pusten er, om vi vet hvordan vi skal bruke den!»

 

-Anette Aarsland

 

Har du tenkt deg at ved å puste riktig er fysiske målsetninger lettere å nå?

Mosjonister og idrettsutøvere vil kunne bedre sine resultater ved å lære seg riktig pusteteknikk. Kjersti Ihle syklet Birken en time fortere etter å ha tatt konsultasjoner i pusteteknikk.

 

En stor prosentdel av befolkningen puster kun overfladisk ved å heve og senke brystet, eller i aller verste fall kun ved å bevege kragebeinet! Hvorfor skjer dette når alle spedbarn puster riktig?

 

Anette Aarsland er utdannet sangpedagog og operasanger. Etter å ha opplevd en personlig traume sluttet hun å puste optimalt. Dette resulterte i at hun fikk muskelspenninger, sluttet å sove og til slutt mistet stemmen. Etter å ha studert ulike pusteteknikker i London og Milano kom stemmen tilbake sterkere enn noen gang. I tillegg opplevde hun en helt ny ro og fikk for alvor øynene opp for pustens enorme rolle for vårt velbefinnende. I tillegg til å jobbe som sanger har hun også 8 års erfaring som miljøterapeut i psykiatrien. I januar 2011 startet hun opp firmaet Pusteteknikk.no hvor hun i dag jobber fulltid som puste- og stemmeveileder. Hun holder foredrag over hele landet, er forfatter, leder pustekorene i flere norske byer og tar imot private klienter på Consensio behandlingssenter på Aker brygge. Hun er i dag Norges mest profilerte pustespesialist og kom i mars 2014 ut med boka ” PUSTEN – Hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet” sammen med journalist Nina Hanssen.

 

 

Vibeke Bjerg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veien mot din vandre og løperytme…

Vi kan alle løpe, noen av oss trenger bare litt mer tid på å finne vår rette måte å gå på, finne løpesteg, løperytme, løpeglede og livsglede...

 

- Vibeke Bjerg

 

Vibeke Bjerg har en Master i kommunikasjon og er trener III i friidrett. Hun har vært trener innen friidrett i mange år. Vibeke har trent og trener, inspirerer og motiverer mange kvinner i alle aldre, «Former & Form», fra sofasliter til å kunne gjennomføre en maraton i løpet av et år.

Det å sette delmål, mål og nå oppsatte mållinjer arbeider Vibeke som Utviklingsagent, trener i livsstilsendring. Hun fokuserer på det å stole på sin egen vilje og finne frem verktøyet til den positive livsendringen og livsmaraton.

I 2013 ble Vibeke Bjerg to ganger operert for aggressiv hjernekreft, hun var bevisst på å fokusere på det positive i usikkerheten rundt det å få en diagnose som hjernekreft. Positivitet, bevissthet mot det å leve et godt liv og mental og fysisk trening hjalp Vibeke gjennom sine operasjoner og rehabiliteringen etter operasjoner hvor det ble fjernet en aggressiv svulst på fire centimeter. Erfaringen fra det å til å overleve tar Vibeke med seg inn i arbeidet som Utviklingsagent

Vibeke er forfatter av boken: FemiRoma til FemiRUN, en bok som handler om drømmer som blir til virkelighet og veien mot mållinjen og gleden.

 

 

 

Varighet: 6 timers

Seminaret avsluttes med en time med utendørs aktivitet.

 

Pris: Kr 1 700

 

 

 

 

 

Velkommen!

Vennlig hilsen

 

Anette og Vibeke

 

 

Ønsker du ytterligere informasjon:

 

 

 

Eller ring: 41 41 78 51

 

 

 

 

 

 

FemiRoma – FemiRUN AS © Org nr: 914 917 700 Telefon + 47 414 17 851 e-post: info@femirun.no