De store forskjellene ligger i de små detaljene


Eventyrvandringer - en aktiv opplevelsesreise for alle sansene.

Amalfi - Toscana - Conegliano Valdobbiadene - Sicilia - Siena - Garda - Piemonte

Eventyrvandringer - en aktiv opplevelsesreise for alle sansene.  Amalfi - Toscana - Conegliano Valdobbiadene - Sicilia - Siena - Garda - Piemonte

Toscana


AmalfiAnbefaling


"Jeg er reisevant både gjennom jobb og fritid. Når jeg vil fylle batteriene og kose meg så tar jeg gjerne en tur med FemiRun/Active AdventureTravel. Da planlegges og organiseres reisen av ekte dedikerte personer.

For meg kan reisene med FemiRun/Active Adventre Travel best beskrives som et Kinderegg;


- bevegelse

- opplevelse

- nytelse


Enten det er løpeturer til europeiske byer eller vandreturer i vakkert landskap så kombineres fysisk aktivitet med sightseeing, matopplevelser og sosialt fellesskap. Turene er nøye planlagt og løypa gått opp. Opphold på hyggelige hoteller og måltider på små, ofte familiedrevne restauranter med det ypperste av råvarer bidrar i høyeste grad til opplevelsene. Vandreturene går gjennom vakkert landskap, utenfor turisttråkkene.  Batteriene lades og opplevelsene blir til minner for livet."


Gro Anundskaas


Eventyrvandringer, en aktiv opplevelsesreise for alle sanser

 

Vandringsturene er lagt til destinasjoner fortrinnsvis uten masseturisme og med store innslag av lokale tradisjoner, lokale råvarer og en nærhet til lokalbefolkningen. Vi benytter familiedrevne små og mellomstore hoteller og restauranter som serverer kortreist mat.


Vandringsturene passer for alle, noen av dagsturene kan være middels krevende, mens øvrige dagsturer er lette. Felles for turene er at det skal nytes. Hyppige stopp for fotografering, små stopp for å lukte på duftene, se på urter eller hva det dyrkes og eventuelle smakinger av mat, olivenolje eller lokalprodusert vin. Med andre ord en opplevelsesreise for sansene.


Vi ønsker å gi dere så mye informasjon som mulig om destinasjonen, med historie, hva som er spesielt, hva som dyrkes, lokale matretter, viner og annet. Det er alltid med to norsktalende guider, som kjenner området og vil sørge for at oppholdet svarer til forventningene.

 

Vi fokuserer på respekt og ydmykhet i forhold til stedene vandringene blir lagt til og møtet med menneskene vi besøker. Det er gjør at vi blir gjester, som ønskes velkommen som en del av familien.

Anbefaling

Roma


Toscana


Toscana


Chianti


Jeg er en dame i slutten av 60 årene og overvektig og ble tatt godt vare på i gruppa.


Har reist med FemiRun 3ganger og skal snart reise med de for 4. gang.

Alt er så flott lagt opp fra start til slutt og makan til trivelige, og omtenksomme reiseledere finnes neppe❣️Har inngående kunnskap om områdene og landet turene går.


Har vært på en vandretur i Toscana. Det var en opplevelse øyne, øre, smak og sinn som sitter i for evig. Ikke minst er humor en viktig del av turen. Første turen min var i Roma maraton 2014, en uforglemmelig tur sammen med 152 andre reisende.  Neste tur var Chianti halvmaraton i 2017, hvor jeg gjennomførte en tøff løype, coachet rundt av Vibeke.


Omgivelsene og de andre turreisende gjorde dette til nok en flott reise med FemiRUN.


Sitter du og tenker på at du har lyst til å oppleve noe, men ikke vil reise alene, da anbefaler jeg denne reisearrangøren på det varmeste.

 

Liv Oddrund - Deltager uten fasong i høy alder 🙃

Vekommen til en eventyrvandringer, en aktiv opplevelsesreise for alle sanser!


Toscana                  Amalfi                     Prosecco                Sicila


April 2024


ROMA 

Maratona di Roma

Bli med og feire FemiRUN & WALKs 10 års jubileum.


Maraton gjennom utrolige Roma, en av de vakreste byer i Europa.


Maraton, 5 km vandring


Er du interessert og vil motta informasjon om arrangementet og løpsdato, send e-post til: "10 års jubileum ROMA 2024".


FemiRUN & WALK - ACTIVE ADVENTURE & TRAVEL AS

 

Organisasjonsnummer: 914 917 700

KONTAKT INFORMASJON

 

Addresse: Østbyfaret 25c 0687 Oslo

e-mail: info@activeadventure.no

Telefonnr: +47 900 93 362

ÅPNINGSTID (TELEFON)

 

Mandag-fredag: Kl: 09:00-16:00

 

© FemiRUN  & WALK - ACTIVE ADVENTURE & TRAVEL AS

I samsvar med GDPR er vi pliktig å opplyse om at denne nettsiden benytter cookies.

Godta