De store forskjellene ligger i de små detaljene


Løpereiser 2021 

Anbefaling

Lite viste jeg hva jeg gjorde den januarformiddagen i 2014 da jeg sa ja til å være med på maraton i Roma!


Jeg har ikke angret ett sekund! Ikke bare klarte jeg å gjennomføre, jeg har klart det flere ganger. Å reise på tur med Femirun er en opplevelse fra begynnelse til slutt.  Å reise med Femirun er samhold, latter, gode samtaler, god mat og godt drikke. Å reise med Femirun er noen timer med slit og dager mod glede. Å reise med Femirun betyr vennskap for livet. Å reise med Femirun betyr at du klarer å gjennomføre noe du aldri trodde du skulle klare.

 

Bli med - du vil ikke angre.

 

 

Stor klem fra en helfrelst femirunner.

Aase Digre

Løpereiser for alle, uansett former og form. En ferie på vei mot ditt mål.

5 kilometer - 10 kilometer - 13 kilometer – Halvmaraton - Maraton

Hvorfor ikke kombinere noen feriedager med deltakelse i et løp, hvor alt er tilrettelagt for at du skal bare kunne nyte? 

FemiRUN & WALK – Aktive Adventure Travels reiser går til løp som arrangeres i byer og områder med spennende historie og kultur. Makstiden tilsier at du kan vandre/gogge deg igjennom løypen og du har flere distanser å velge mellom.

Hvorfor ikke kombinere noen feriedager med deltakelse i et løp, hvor alt er tilrettelagt for at du skal bare kunne nyte?  Våre løpereiser er lagt opp på en slik måte at det meste er ivaretatt fra vår side. Du må pakke bagasjen selv og sjekke inn på flyplassen, deretter sørger vi for at du blir ivaretatt på beste mulige måte. Ved ankomst destinasjons flyplass står transport klar til å frakte oss til hotellet og en rask og grei innsjekking på hotellet. Startnummerhenting er organisert og all nødvendig informasjon blir gitt/delt ut. Lunsj og middag, inkludert seiersmiddag er forhåndsbestilt og det er avsatt tid til felles aktiviteter og personlig fritid. Det gis en kort historikk om stedet og muligheter for shopping, omvisning og spesielle severdigheter. Det er alltid med to norsktalende erfarne guider som vil sørge for at dere får et best mulig opphold.

Anbefaling

Løpereiser for alle, uansett former og form. En ferie på vei mot ditt mål.  5 kilometer - 10 kilometer - 13 kilometer – Halvmaraton - Maraton  Hvorfor ikke kombinere noen feriedager med deltakelse i et løp, hvor alt er tilrettelagt for at du skal bare kunne nyte?   FemiRUN – Aktive Adventure Travels
Løpereiser for alle, uansett former og form. En ferie på vei mot ditt mål.  5 kilometer - 10 kilometer - 13 kilometer – Halvmaraton - Maraton  Hvorfor ikke kombinere noen feriedager med deltakelse i et løp, hvor alt er tilrettelagt for at du skal bare kunne nyte?   FemiRUN – Aktive Adventure Travels

"Jeg reiste med FemiRun på tur til Athen for å delta i Athen Marathon november 2018.


Jeg opplevde en tur som var godt organisert, fra infoen som ble gitt før turen, transfer til et nøye utvalgt hotell, god mat på hyggelige restauranter og utflukt til vingård for vinsmaking. Og for meg som ikke kjente noen fra før av - å reise med et så raust, hyggelig og ivaretakende vertskap som Vibeke og Aage var en utrolig flott opplevelse.


Vi ble en god gjeng som heiet hverandre fram til mål.  Kort tid etter målgang fant jeg ut at dette må jeg gjøre igjen! Og jeg som aldri hadde løpt et maraton før! Men med denne gjengen og opplegget fra FemiRun, enten man løper langt eller kort, eller er med som heiagjeng, så er det en opplevelse for livet 😃 Så til høsten blir det ny tur med FemiRun, denne gangen sammen med min kjære, til Frankrike og Beaujoulais. 


- Christina Brautaset

Firenze ECOMARATHON DI BAGNO  A RIPOLI ved BAGNO A RIPOLI
Piemonte ECOMARATONA DEL BARBARESCO E DEL TARTUFO BIANCO D’ALBA
Nice Cannes - Marathon des Alpes-Maritimes 


April 2024


ROMA 

Maratona di Roma

Bli med og feire FemiRUN & WALKs 10 års jubileum.


Maraton gjennom utrolige Roma, en av de vakreste byer i Europa.


Maraton, 5 km vandring


Er du interessert og vil motta informasjon om arrangementet og løpsdato, send e-post til: "10 års jubileum ROMA 2024".


FemiRUN & WALK - ACTIVE ADVENTURE & TRAVEL AS

 

Organisasjonsnummer: 914 917 700

KONTAKT INFORMASJON

 

Addresse: Østbyfaret 25c 0687 Oslo

e-mail: info@activeadventure.no

Telefonnr: +47 900 93 362

ÅPNINGSTID (TELEFON)

 

Mandag-fredag: Kl: 09:00-16:00

 

© FemiRUN  & WALK - ACTIVE ADVENTURE & TRAVEL AS

I samsvar med GDPR er vi pliktig å opplyse om at denne nettsiden benytter cookies.

Godta